Ez a weboldal bizonyos működési funkcióihoz sütiket (cookie-kat) használ.

A weboldal használatával beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket. További információk

Elfogadom

Azonosításhoz szükséges sütik
Ezekkel a sütikkel azonosítjuk a felhasználót és annak beállításait. Például egy ilyen sütivel tudjuk ellenőrizni, hogy az adott felhasználó belépett-e és annak munkamenete nem járt-e le. De ez a típus használatos akkor is, ha virtuális bevásárlókosarába tesz egy terméket a felhasználó.

Analitikához szükséges sütik
Ahhoz, hogy az oldalunk a legjobb élményt nyújtsa, időről-időre szükséges azt analizálnunk. Ezek a (rendszerint külső szolgáltató) sütik azonosítják a felhasználót az analizátor szoftver felé.

Harmadik fél sütijei
Ebbe a kategóriába sorolhatók a közösségi oldalak megosztó és tetszést kifejező gombjainak, vagy a fentieken túl megvalósított felhő alapú funkciók sütijei.


Adatvédelmi törvény módosítása


Uniós irányelv az adatvédelemről

Joomla Modules
IMG_0092.jpg
email

  Elérhetőségeink

9774 Sorkikápolna,
Kossuth Lajos u. 11.

06 70 7700 588

47.141296, 16.691311

info@sorokmentipalinka.hu

Facebook



2014. június

Hamarosan indul a meggy és a cseresznye szezonja. Hogy a friss gyümölcs zamatát egy pohár pálinkában a legjobban visszaadhassuk, kérjük olvassa el cefrézési tippjeinket. A kiváló minőségű pálinka előállításának egyik fontos alapfeltétele, hogy a kiforrott cefre a lehető leghamarabb a főzőüstbe kerüljön. Éppen ezért foglaljon időpontot már most nálunk, hogy minél kevesebbet kelljen tárolni a kiforrott cefrét – az ugyanis a leggondosabb tárolás során is óhatatlanul veszít alkohol- és aroma-tartalmából.